banner
Wie zijn wij?

Playing for Success Almere is een Stichting

____

Rene Maertens, projectleider

René Maertens is Projectleider van Playing for Success Almere.
Naast zijn werk als projectleider bij Playing for Success is René werkzaam op de Topsport-talentschool Echnaton in Almere-Stad. 
"Playing for Success geeft mij heel veel energie. Kinderen leren actief en betekenisvol. Ik raad iedere school aan op deze manier te gaan werken. Kinderen zijn er gewoonweg gelukkig."

 

 

 

 

 

 

 LevyLevy Mensink is docent Playing for Success Almere.Levy is al 4 jaar werkzaam bij Playing for Success Almere. Naast de verschillende groepen aan wie hij les geeft zorgt hij voor de interne organisatie."Leren moet echt zijn. Het is mooi om te zien dat we een koppeling maken tussen de ouders, leerkrachten en leerlingen."

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  KennyKenny van Kampen is docent Playing for Success Almere.

Kenny geeft les aan de dinsdag- en donderdagmiddaggroep bij Playing for Success. Daarnaast is hij sportleraar op de Topsport-talentschool Echanton in Almere-Stad.
"Door veel te bewegen word je daadwerkelijk slimmer. Dus we bewegen en sporten veel bij Playing for Success."

 

 

 

 

 

 

LauraLaura Verdouw is docent Playing for Success Kemphaan en Schouwburg.
Laura is al 2 jaar werkzaam bij Playing for Success Almere City FC. Daarnaast is zij docente bij ProAlmere. Verder heeft Laura jaren ervaring in het speciaal onderwijs. Laura geeft de lessen bij Playing for Success Kemphaan en op de Schouwburg."Ieder kind in Almere gun ik dan ook de ervaring om betekenisvol en actief onderwijs te ervaren. Een kind komt tot bloei en leert zichzelf nog beter kennen bij Playing for Success.”