banner
Quotes

De ouders zijn vaak aanwezig bij de lessen. De laatste les is het eindfeestje. Daar evalueren we met hen. Hieronder wat quotes die de ouders voor ons hebben opgeschreven.Verder is op www.facebook.com/playingsuccessalmere een filmpje op 20 januari te zien waarin ouders en leerkrachten vertellen wat ze van Playing for Success vinden.

Willeke la Reine, moeder van Emin:
“Mijn zoon werd altijd gepest. Na 9 weken Playing for Success staat hij weer helemaal rechtop. Bedankt dat Emin de kans kreeg om erbij te zijn:-) Zijn certificaat gaat in een mooie groene lijst, dat wil hij:-) We zullen elkaar vast nog wel eens tegen komen. Jammer dat ik als moeder een keer een les moest missen. Hopelijk tot…..”

Sandera Smit, moeder van Imke:
“Nogmaals heel veel dank voor de afgelopen 9 weken. Nacary, ik wil jou nog even danken voor de woorden naar Imke, zo lief en herkenbaar!! Imke ligt nu met het WOW gevoel na te genieten in haar bed. Ik hoop jullie ergens anders nog eens tegen te komen.”

Laura Spakman, moeder van Nina:
“Geweldig hoe Nina is veranderd! Samenwerken gaat super, overleggen en uitleggen.. ben jullie zeer dankbaar!!

Willy Hellmann, moeder van Shihab:
“Shihab heeft een paar weken geleden al geroepen " als ik op school kan leren zoals bij Playing for Succes dan zou het wel leuk zijn" Jammer dat het alweer voorbij is. Zie dat Shihab meer zelfvertrouwen heeft gekregen. Mooi resultaat!!”

Stefan Voorbij, vader van Jesse:
“Bedankt voor deze geweldige ervaring en vooral het enthousiasme die jullie uitstraalde naar de kinderen. Ik weet zeker dat dit een ervaring is waar Jesse met veel plezier op terug kijkt.”

Ellen Reurich, moeder van Dylan:
“Ik was er bij en vind het een geweldig initiatief!!”

Laura Kinneging, moeder van Jamy:
“ik vind het zo geweldig dat mijn zoon dit allemaal mee mag maken. Ik had echt nooit gedacht dat hij zo zou groeien, dat hij zelfs voor de TV-camera durfde. Ongelooflijk.”

Alma Sand, leerkracht OBS Columbusschool:
“Ik hoor op school altijd superenthousiaste verhalen van de kinderen. Bij Playing for Success krijgen de kinderen hun vertrouwen weer terug. Ze weten dat het echt telt wat ze bij Playing for Success doen.”

Connie Omicevic, directeur OBS Bommelstein:
“Playing for Success is een geweldige stimulans voor de kinderen om leren weer leuk te vinden. Ik zou alle leerlingen van Bommelstein er wel heen willen sturen.”

Rene Peeters, wethouder van onderwijs Almere:
“Kinderen willen leren, willen zich ontwikkelen, zijn nieuwsgierig. Soms zijn er omstandigheden dat het even wat minder gaat, dat het zelfvertrouwen even weg is. Playing for Success is een prachtige manier om kinderen in een niet schoolse omgeving weer hun zelfvertrouwen en daarmee hun nieuwsgierigheid terug te laten vinden. Samenwerken, goede voorbeelden ontmoeten. Je gunt het ieder kind.”